Stralende Bruiden

Kijk ze stralen. Onze prachtige bruiden.

Ik mocht ze, stuk voor stuk, een beetje leren kennen de afgelopen periode.
Ik mocht ze zien huilen van geluk, ze nerveus zien zijn van de zenuwen én ze zien lachen van enthousiasme.

Ik besef me hoeveel vertrouwen ze mij hebben gegeven.
Juist in zo’n kwetsbaar stuk: het kiezen van een droomjurk.

Het is voor mij zo natuurlijk om de vrouw in, én aan, haar mooiste jurk te helpen.

Maar die prachtige vrouwen willen stuk voor stuk zelf wél graag delen.
Omdat ze zó ontzettend trots zijn. En dat snap ik.

Dus, ze delen. Hun ervaringen, dé jurk, de liefde.

Corianne

Lieve Kel, wat een topafspraken heb ik bij jou gehad. Na een mindere ervaring bij een andere bruidswinkel, weinig zelfvertrouwen en bang dat ik nooit een fantastische jurk zou vinden was binnenkomen in jouw winkel een verademing. Ook al was het in het oude pand, jouw energie, vriendelijkheid en flexibiliteit is alles wat een bruid […]

Ymke

De eerste bruidszaak en direct mijn jurk gevonden bij Ministry of Dresses. Geweldig geholpen door Kelly en de jurk is geweldig mooi vermaakt zodat hij mij perfect paste. Kelly stelt je op je gemak en zorgde elke keer voor een ontspannen, relaxte sfeer in de winkel. Er is veel mogelijk! Voor een mooie prijs kun […]

Ramona

Super geholpen door Kelly en Mandy! Echt een aanrader als je goede service en professionele en gezellige hulp wil. Prachtige jurken! Ik ben er super blij mee.

Lena

Lieve Kelly en Mandy! Jullie hebben met je ideeën, begrip en know-how ervoor gezorgd dat ik op de mooiste dag van mijn leven mijn perfecte jurk mocht dragen. Dankjewel! Ik voelde me in Kelly’s lieve bruidswinkel elke keer heel erg op mijn gemak. Zij is super vrolijk en enthousiast zodat elke afspraak enorm gezellig was.

Jos

Geweldige zaak vooral dankzij de persoonlijke touch. Geen nummertje zoals bij de grotere commerciëlere zaken. Alle keren dat ik ben geweest erg gezellig en je voelt je op je gemak. Alles kan en niks moet. Super.

Marlies

Ondanks de verhuizing van de winkel toch altijd even goed geholpen! Kelly en Mandy heel erg bedankt voor alles! Ik had me niks beters kunnen wensen ook voor mijn dochtertje!

Kimberly

Op 26 januari 2019 ben ik jurken gaan passen bij Kelly in haar bruidswinkel. Dat was een feestje en wij hebben enorm gelachen.

Els

Ministry of Dresses is een absolute aanrader voor het kopen van je trouwjurk! Ik voelde me meteen enorm welkom in de winkel.

Nathalie

Ik wilde niet naar een winkel gaan waarbij je je niet op je gemak voelt en opgelaten bent bij alles wat je pakt en past en op aanraden van een vriendin kwam ik daarom uit bij Ministry of Dresses om een kijkje te nemen voor mijn trouwjurk.

Vera

Kelly en Mandy hebben mij zeer goed geholpen.

Rebekka

Super fijne winkel met jurken naar ieders budget.

Irma

Leuke gezellige afspraken en een jurk die verkeerd was afgeleverd toch nog op tijd binnen gekregen en naar alle tevredenheid helemaal super is vermaakt.

Marion

Ha Kelly, dank je wel voor alle hulp bij het uitzoeken van mijn trouw jumpsuit en de jurken voor mijn meiden.

Lindsey

Tja... Waar moet ik beginnen. Hoe kan ik op een juiste manier omschrijven hoe fantastisch deze winkel en de eigenaresse Kelly is zonder tekort te doen. Het fijne is dat je binnenkomt en je een huiskamer gevoel krijgt. Je kan en mag zoveel jurken passen als je wil. En alles is mogelijk.Vind je de bovenkant [...]