Bruidsjurken

Een jurk moet passen. Letterlijk en figuurlijk.

Iedere vrouw is uniek, heeft haar eigen wensen en ideeën. Als alles samenkomt in die ene bruidsjurk, dan zie je dat het klopt. Je straalt!

Omdat wij het belangrijk vinden dat je goed kunt vergelijken én ervaren wat voor type jurk nu bij jou past, hebben we een fijn aantal jurken in de winkel. Ze zijn divers, allemaal. Onze collectie is geprijsd tussen € 900 en € 2500. Wij vragen vooraf altijd wat jouw budget ongeveer is, zodat we daar niet of zo min mogelijk overheen gaan.

Uiteraard is het ook mogelijk om met een geheel eigen wens en ontwerp bij ons aan te kloppen. Samen creëren is óók heel gaaf.

En natuurlijk hebben wij prachtige bijpassende sluiers, schoenen en accessoires bij jouw trouwjurk!

Liefde voor sale hebben wij ook! Trouwen is vaak geen koopje, sommige jurken zijn dat wél. Prachtige jurken voor kleine prijsjes. In de winkel vind je mooie exemplaren.

Bruidswinkel-Westland

Met passie ontworpen, met zorg vervaardigd. Bianco-Evento staat voor prachtige jurken met fijne details en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bianco-Evento heeft veel verschillende silhouetten waardoor er altijd een model prachtig zal staan.
De prijzen zijn ook nog eens heel aantrekkelijk en bij elke jurk is er een prachtige sluier te vinden.

Trouwjurk-Maassluis

Van een prachtig mermaild silhouette tot een ball gown.
Van een sophisticated look tot een dromerige romantisch jurk, Amelie bridal heeft het.
Ook voor de curvy brides heeft Amelie een prachtige collectie bruidsjurken.

Bruidsjurk-Maassluis

De ontwerpen van het Engelse Kelsey Rose zijn gemaakt van fijne stoffen en zijn geschikt voor de moderne bruid en de bruid die een boho twist mooi vindt. Het prijskaartje van dit merk is heel fijn.

Bruidsmode-Maassluis

Dit Portugese bedrijf heeft een prachtige collectie bruidsjurken.
De bruidsjurken van Susanna Rivieri zijn voorzien van prachtig kant, zijn gemaakt van hoge kwaliteit stoffen en stralen klasse uit.

Dama Couture Cyprus

Vanaf dit jaar verkopen wij de geweldige bruidsjurken van Dama Couture. Net even anders dan de rest met mooie boho accenten, kleuren, dromerige stoffen en sexy splitten. Wij zijn fan!