Edmee

Na een kort zoektochtje op het internet kwam ik op de website van Ministery of Dresses in Maassluis. Fijn dichtbij ons huis dus moeders en ik gingen gewoon even een kijkje nemen.. niet wetende dat ik diezelfde dag nog mijn droomjurk zou vinden!

Na de keuze voor mijn jurk en eerste keer passen, heb ik eventjes moeten wachten tot de laatste weken voor mijn bruiloft omdat ik zwanger ben.
Ik ben geen seconde zenuwachtig geweest of het allemaal goed ging komen, want Kelly & Geesje stelden ons altijd op het gemak dat het sowieso goed ging komen.
Geesje heeft mijn bruidsjurk helemaal pas gemaakt op mijn groeiende lichaam en ik kan zeggen, dat heeft ze FAN-TAS-TISCH gedaan.
Ik ben er zo blij mee en had van te voren niet kunnen bedenken hoe het er uiteindelijk uit ging zien.

Naast het verzorgen van mijn bruidsjurk door Kelly en Geesje, heeft Mandy het pak van mijn man prachtig op maat gemaakt. Hij was er zo ontzettend blij mee en het stond hem geweldig.

Ook heeft Kelly voor ons op de dag van onze bruiloft de tafeldecoratie verzorgd op locatie.
Het was precies zoals ik in mijn hoofd had, gewoon perfect!!

We zijn echt super geholpen door Kelly, Geesje en Mandy, wat ik zo fijn vond is dat het allemaal ongedwongen, informeel en gezellig was. Altijd eerlijk advies, mega flexibel en heel erg behulpzaam.

Wij kunnen iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen in de mooie winkel, vol met prachtige bruidsjurken, gezelligheid en betrokkenheid.

Heel erg bedankt Kelly, Geesje en Mandy voor onze fantastische ervaring.