Nathalie

Ik wilde niet naar een winkel gaan waarbij je je niet op je gemak voelt en opgelaten bent bij alles wat je pakt en past en op aanraden van een vriendin kwam ik daarom uit bij Ministry of Dresses om een kijkje te nemen voor mijn trouwjurk.

We werden gelijk vriendelijk ontvangen en er werd gevraagd of ik al een idee had wat voor soort jurk ik wilde.
Ik legde de wensen een beetje uit en de verkoopster (Kelly) kwam gelijk met een optie naar mijn beschrijving.. Op de hanger vond ik de jurk een beetje te netjes maar zou hem wel gaan passen. Eerst nog 4 andere gepast die ik zelf uit de rekken had gevonden.

Uiteindelijk als laatst ook de jurk die Kelly voor mij had uitgezocht. Ik kwam uit de paskamer en keek in de spiegel en ja hoor daar kwamen de tranen!

Dat was duidelijk MIJN jurk en dus ook gelijk bij de eerste winkel gekocht.

Je ziet dat de verkoopster veel ervaring heeft als ze gelijk met jouw uiteindelijk gekozen jurk aankomt!!
Er zijn wat kleine aanpassingen aan de jurk gemaakt zoals een sweetheart en wat steentjes rond mijn middel door coupeuse Mandy wat ook echt een schat van een mens is met engelen geduld en super goed is in het vermaken van bruidsjurken!

Ik heb ontzettende veel complimenten op de jurk gekregen op de grote dag en ben daarna altijd blij geweest met de keuze van mijn jurk.

Voor mooie jurken, betaalbare prijzen en vooral lieve mensen die hun vak goed verstaan moet je zeker bij Ministry of Dresses zijn!