Je droomjurk aanpassen: alles wat je moet weten

Zodra jij JA hebt gezegd tegen jouw droomjurk begint helaas het wachten. Maar niet getreurd, duurt het echt nog lang tot jullie bruiloft, dan mag jij jouw jurk natuurlijk nog een keer aan komen doen.

Zo’n 6 weken voor de bruiloft gaan wij beginnen met het afspelden van jouw jurk. 1 van de 4 geweldige coupeuses bespreekt samen met jou jouw wensen. Wil je mouwtjes of moeten ze er juist af of wil je bling of een split in jouw jurk? Alles is mogelijk! Zij start eerst met het aanpassen van het lijfje. De coupeuse laat jou tijdens deze afspraak weten wat de kosten van haar werk zullen zijn. Deze betaal je rechtstreeks aan haar.

Zo’n 2 weken na deze afspraak kom je weer terug voor de doorpas. Jouw lengte wordt aangepast en alles wordt gecheckt en waar nodig aangepast. Heb je andere wensen? Dan kan je dit nu nog bespreken. Vergeet je schoenen niet! Hier wordt de lengte van jouw jurk op aangepast.

Soms is een extra doorpas nodig, soms niet. De week van de bruiloft haal jij jouw jurk op. Deze doe je natuurlijk nog een keer aan en als deze perfect zit, neem je jouw droomjurk mee naar huis. Yes, er kan getrouwd worden! Is de jurk nog niet goed, dan heeft de coupeuse nog een paar dagen om deze aan te passen. Jouw jurk is natuurlijk gestreken. Dit geldt natuurlijk ook voor een eventuele sluier of sjaal/jasje. Dan is het nog maar een paar dagen tot jullie bruiloft!

Ben je zwanger? Laat ons dit tijdig weten als jij jouw jurk al hebt gekocht. Wij hebben hier veel ervaring mee en veel jurken kunnen prachtig aangepast worden. Maak je vooral geen zorgen, wij zorgen dat jij een stralende zwangere bruid wordt!