De bruid met prachtige curves in onze bruidswinkel in Maassluis

Als bruid met een maatje meer is het vinden van de perfecte trouwjurk die niet alleen comfortabel zit, maar je ook verbluffend mooi laat voelen, een topprioriteit.

Voorbij zijn de dagen dat trouwjurkopties voor bruiden met een grotere maat beperkt waren. Tegenwoordig creëren ontwerpers prachtige bruidsjurken die je rondingen vieren en accentueren. Omarm je lichaamsvorm en kies een jurk waarin je je zelfverzekerd en stralend voelt. A-lijn- en baljurksilhouetten zijn populaire keuzes voor bruiden met een grotere maat, omdat ze een flatterende en comfortabele pasvorm bieden. Wees niet bang om verschillende stijlen uit te proberen om te zien wat jou het meest fantastische gevoel geeft. Let bij het kiezen voor een trouwjurk in grote maten op het silhouet en de stof. A-lijnjurken, imperiumtailles en baljurken zijn vaak flatterende keuzes voor bruiden met meer maatjes. Zwierige stoffen zoals chiffon en tule kunnen een romantische en etherische look creëren, terwijl gestructureerde stoffen zoals satijn voor elegantie en ondersteuning zorgen. Kies een stijl die aansluit bij je persoonlijke smaak en comfort.

Als je eenmaal je droomjurk hebt gevonden, onthoud dan dat maatwerk het verschil maakt. Onze geweldige coupeuses zorgen ervoor dat je jurk als gegoten zit. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je een mouwtje, extra glitters of een andere rok? Alles is mogelijk, onze coupeuses maken jouw droom bruidsjurk.

Wist je trouwens dat je vanuit Vlaardingen, Schiedam en het Westland binnen 15 minuten bij ons bent? Je bent er zo!